ACUM AI ACOPERIȘUL IMPECABIL DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC!

null
Am trecut în revistă avantajele învelitorilor ceramice față de cele metalice în ceea ce privește durabilitatea și aspectul. Acestea ar fi, însă incomplete, dacă nu am pune în lumină elementele tehnice, cele care stau la originea tuturor rezultatelor remarcabile pe care țigla CREATON, o gamă-emblemă pentru învelitorile ceramice le prezintă în întregul portofoliu de produse.

IZOLATOR TERMIC SI FONIC PERFECT

null
O casă poate fi frumoasă, excelent făcută, spațioasă și luminoasă. Dar, dacă nu ar fi bine izolată termic si fonic, acest lucru ar determina o lipsă de confort majoră, fie că este amplasată într-o zonă urbană cu un număr mare de decibeli în orice moment al zilei, sau întro zonă de munte, expusă la temperaturi extreme. Rolul de izolație termică și fonică, la care țiglele ceramice excelează, este unul din punctele forte care avantajează învelitorile ceramice de cele metalice. Cele din urmă sunt realizate dintr-un material care ajuta transferul de energie, deci un slab izolator termic. Pe timpul verii, în plin soare, tabla poate ajunge la o temperatură de 70-80 grade Celsius.

H.R.L RUPI S.R.L. are o experienţă de 15 ani în domeniul construcţiilor rezidenţiale și nerezidențiale și oferă următoarele:

sisteme complete de învelitori din ţiglă metalică
sisteme de acoperire şi placare cu tablă cutată
proiectare acoperişuri, jgheaburi şi burlane, construcţii uşoare,închideri de hale, porţi, uşi de garaj
acoperire biserici+(Turnuri de biserică și toate tipurile de învelitoare pentru turnuri de biserici: tablă fălțuită click sau fălțuită manual)
sisteme de drenaj pluvial
elemente pentru siguranţa acoperişurilor
tablă plană
panouri sandwich
materiale pentru acoperişuri, jgheaburi şi burlane, construcţii uşoare, închideri de hale, porţi, uşi de garaj, ferestre de mansardă etc
toate tipurile de izolatie pentru blocuri,clădiri fără acoperișuri, garaje, terase pe structura metalică sau lemnoasă
acoperișuri solzi de pește și romburi
restaurări monumente istorice